Meer rust, vertrouwen, compassie en acceptatie

Een half jaar nadat ik ben gestart met TRE kan ik zeggen dat dit heel veel gebracht heeft. Ik heb geleerd hoe mijn lichaam op een zachte, natuurlijke wijze de vastgezette spanningen, stressgevoelens en blokkades kan loslaten. Dit gebeurt via reflexmatige trillingen die starten in been- en bekkenspieren en inmiddels mijn hele lichaam kunnen losschudden en versoepelen.
 
Dit heeft niet alleen positieve effecten op mijn lichamelijke gezondheid (zoals het verminderen van stressklachten, lagere bloeddruk en betere slaap), maar ook op mijn psychische gezondheid. Ik voel meer rust en vertrouwen en heb veel respect gekregen voor het menselijk lichaam dat een enorm potentieel voor zelfherstel en loslaten heeft. TRE stimuleert dit op een effectieve en liefdevolle wijze en bevordert ook de gevoelens van compassie, acceptatie en liefde voor jezelf.
 
Alleen als je jezelf omarmt en accepteert zoals je bent, kun je met diezelfde liefde en compassie kijken naar anderen, is mij gebleken. Dat heeft mijn leven in korte tijd enorm verrijkt. En de TRE begeleiding van mijn TRE provider is heel goed; ze leert je niet alleen de TRE oefeningen maar begeleidt je ook door het (herstel)proces en geeft je handvaten om de TRE op een effectieve en fijne wijze te beleven.
 
TRE is ook voor kinderen een fantastische manier om met de stress van het leven om te gaan; het zou standaard op basisscholen geleerd moeten worden! Binnenkort ga ik met mijn hele gezin samen een TRE sessie doen!
 
Anouschka