David Berceli Ph.D, de grondlegger van TRE®

David Berceli, Ph.D, is de grondlegger van de revolutionaire methode Tension and Trauma Releasing Exercises (TRE), die vele mensen naar een vitaler leven heeft gebracht.

Na zijn academische studies* heeft David Berceli vele jaren gewerkt in oorlogsgebieden en in landen die door door natuurrampen zijn getroffen. Hij zet zich volledig in voor mensen in nood en ondersteunt vele mensen op de weg naar herstel na grote impactvolle gebeurtenissen.

David Berceli is een internationaal auteur, trainer en spreker op het gebied van trauma interventie, stressreductie, veerkracht & hersteltraining van het menselijk lichaam. Zijn bevlogenheid om de wereld bewustzijn te geven over traumaherstel en de belangrijke rol van ons lichaam hierin, is zeer groot.

Boeken die door David zijn geschreven, zijn uitgebracht in 12 talen.

  • Tension & Trauma Releasing Exercises
   In het Nederlands vertaald en verkrijgbaar onder de titel
   TRE Trauma- en spanningsreducerende oefeningen
  • The Revolutionary Trauma Release Process, trancend your toughest times
   Dit boek geeft in begrijpelijk Engels verhelderende uitleg over de vele aspecten van het herstelproces bij trauma. 
  • Shake it off Naturally, reduce stress anxiety and tension with TRE. In dit boek komen vele gastauteurs aan het woord, allemaal TRE professionals met hun eigen expertise of kennis.
* Dr Berceli heeft in de VS meerdere academische graden behaald op het gebied van Social Work (PhD), Clinical Social Work (MA) Theology (MA), Middle Eastern Studies (MA). Ook is hij gecertificeerd Massage Therapist (MT) en Bio-energetic Therapist (CBT)
“Trillen is geen onderdeel van het probleem maar onderdeel van de oplossing.”