Bestuur TRE Nederland

Marc Doomernik

Marc Doomernik

Voorzitter

Algemene vragen.

Voor kwaliteits- en financiële zaken graag contact opnemen met de andere bestuursleden, zie hiernaast.

marc@tre-nederland.nl

Lobke Mienis

Lobke Mienis

Algemeen

Kwaliteitszaken, bijscholingsdag en meldingen van mensen die TRE aanbieden aan cliënten zónder hierin opgeleid te zijn als TRE Provider.

lobke@tre-Nederland.nl

Carly de Wit

Carly de Wit

Penningmeester

De financiële zaken van Stichting TRE Nederland, Lidmaatschappen van TRE Providers en de financiële aspecten van de bijscholingsdag.

carly@tre-nederland.nl

Nicolien Zuijdgeest

Nicolien Zuijdgeest

Secretaris

De Inhoudelijke organisatie van de bijscholingsdag en initiatieven om TRE uit te rollen in binnen organisaties en instanties en op project-basis

nicolien@tre-nederland.nl

Jan-Willem Noordzij

Jan-Willem Noordzij

Algemeen

Werkt samen met de pr-commissie aan het bekender maken van TRE en houdt zich bezig met de organisatie van de bijscholingsdag.

jan-willem@tre-nederland.nl

Klik op de naam of foto voor meer informatie over een bestuurslid 

Over TRE® Nederland

TRE® Nederland is een netwerk van circa 130 gecertificeerde Certified TRE® providers, TRE® Certification Trainers, en trainees die in Nederland en in het buitenland actief zijn, onder supervisie van TRE®for all, Inc., de oorspronkelijke NGO TRE organisatie in de VS, onder leiding van oprichter dr. David Berceli.

Certified TRE® providers zijn gecertificeerd om TRE® aan individuen te onderwijzen of mensen in de beoefening van TRE® te begeleiden, in één op één sessies of in groepen van een bepaalde grootte.