Personal Details
Naam praktijk
Zuijdgeest Faciliteren en Trainen
Over mij
Fysiek en mentaal fit zijn houdt je weerstand op peil, zeker in deze tijden van oorlog, conflict en pandemie heel belangrijk. De ervaring leert dat mensen beter functioneren èn leren als de spanning uit het lichaam is. Daar help ik graag bij, op een praktische manier.

INDIVIDUEEL
Ik bied individuele trajecten aan om je bij het stressmanagement te begeleiden. Mijn achtergrond als Critical Alignment Yoga-docent en gecertificeerd TRE® Provider combineer ik met methodes uit mijn werk als trainer | coach. Een combinatie van fysieke oefeningen, TRE als methode aanleren, en reflectie-opdrachten.

TEAM EN ORGANISATIE
Als teamcoach en facilitator begeleid ik ook veel groepen en teams die onder hoge druk werken, leven in conflictgebieden of zelf werken met kwetsbare doelgroepen die zwaardere thematiek meebrengen. Over bijkomende vraagstukken op organisatie- en teamniveau die hiermee verbonden zijn, denk ik graag mee.

TRE® en stressmanagement toepassen in een organisatie is een fijne manier van zorgdragen voor je personeel en je organisatie. Teams gaan beter communiceren, in crisissituaties worden betere beslissingen genomen en medewerkers blijven langer fris en fruitig in hun baan. Praktisch en dankbaar werk.

WAAR?
De individuele trajecten doe ik in Weesp, bij YogaToday. Als Arabist werk ik met regelmaat in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Sommige trajecten vinden online plaats.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burnout, indien gewenst met burn-outbegeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij (stressgerelateerde) fysiekeklachten, indien gewenst met overige behandeling van fysieke klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties, aan huis
Opgeleid voor
Stress afbouwen: Critical Alignment Yoga, TRE Provider, PsychoSociale BasisKennis (PSBK).

Conflictgebieden: Advanced Hostile Environment Awareness Training (HEAT+)

Organisatie- en Teamontwikkeling: Facilitator aan Instituut voor Maatschappelijke Innovatie (IMI), Appreciative Inquiry, Design Thinking, Quantum Energy Coaching (QEC).
Telefoon
06-25073508