Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Praktijk-Unwind
Over mij
Na 16 jaar gewerkt te hebben als maatschappelijk werken ben ik mij de afgelopen jaren steeds verder gaan verdiepen in meer lichaamsgerichte methoden van hulpverlenen, met de focus op stress gerelateerde klachten/burn-out en trauma.

In 2017 maakte ik voor het eerst kennis met TRE en gebruik het sinds dien zelf op regelmatige basis. Wat mij met name aantrekt aan TRE is het werken met het lichaam als ingang- en uitgangspunt, zonder dat je daarbij in het verhaal hoeft. De kracht van TRE is de toename van bewustwording van de signalen die het lichaam geeft en deze (leren) respecten op weg naar verbinding en ontspanning. Elk mens/lichaam heeft zijn eigen route en tempo op weg naar herstel.

In mijn eigen praktijk werk ik vanuit het gedachtegoed van de Polyvagaal Theorie van Stephen Porges en baseer ik mijn coaching op deze methode. In 2021 heb ik de drie daagse scholing "Polyvagaal Theorie in Therapie" (Deb Dana) gevolgd. Het kijken door deze bril heeft mijn visie op ziekte/gezondheid en gedrag veranderd en verrijkt. Het is verhelderend, inzichtgevend en zeer praktisch toe te passen in het dagelijks leven.

Verder laat ik mij inspireren door het werk van o.a Bessel van der Kolk, Peter Levine, Pat Ogden, Janina Fisher, Gabor Mate, Tara Brach en Richard Schwartz en heb daarbij in ruimte mate aandacht voor mijn eigen ontwikkeling.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burn-out, indien gewenst met burn-out-begeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, in organisaties, aan huis
Opgeleid voor
HBO-MWD (met na- en bijscholing/diverse vak gerelateerde cursussen)
Sociaal Culturele Wetenschappen (Maatschappelijke Vraagstukken en Beleid)
Hartcoherentie Coaching
Stress en Burn-out Coaching (Europees Instituut)
TRE Provider
Polyvagaal Theorie in Therapie
Diverse TRE Masterclass (TRE en het gezicht (2021)/TRE en hoofdpijn/migraine (2022)/TRE en de bekkenbodem en TRE en middenrif/ademhaling (2023). Diverse internationale online sessies (TRE and chronic pain/TRE and developmental trauma (2024).
Telefoon
0618485789