Personal Details
Naam praktijk
Rebalance Yourself
Over mij
Als ik één ding weet, dan is het hoe moeilijk het kan zijn om jezelf in balans te houden. Hoe overweldigend het dagelijks leven kan zijn met alle ballen die je in de lucht wilt houden en ook nog tijd voor jezelf en je eigen plannen te hebben.

Maar het is echt mogelijk: jezelf centraal zetten in jouw eigen leven, zonder toegevingen te doen aan de rollen de je vervult. Helemaal jezelf te zijn zoals je bent en daar geweldig blij van worden.

Wat je dan ervaart is onbetaalbaar: rust in je hoofd & lijf. Energie en kracht om te leven zoals jij wilt. En een groot vertrouwen in je eigen kunnen en simpelweg jezelf zijn.

Ooit was stress mijn tweede natuur. Van huis uit leerde ik de lat voor mezelf heel hoog te leggen en heb ik mijn hele leven geprobeerd te voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving.

Traumatische ervaringen had ik achter slot en grendel opgeborgen. En dat waren best een paar heftige. De makkelijkste manier om te overleven was vanuit mijn hoofd, ver weg van mijn gevoel. Want diep van binnen voelde ik me uitgeput, eenzaam en onbegrepen.

De grote ommekeer kwam toen ik ervaarde dat de oplossing niet in mijn hoofd zat maar in mijn lijf.

Met TRE leerde ik dat ik kan leven vanuit rust, ontspanning en vertrouwen.

En dat gun ik jou ook.

Ik laat je ervaren dat een gelukkiger leven echt mogelijk is. En dat je zelf de sleutel hiervoor in handen hebt.

Ik begeleid je graag in het doorbreken van je stress- of burn-out zodat de klachten verdwijnen en je weer gezond en gelukkig wordt in je werk en leven.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burn-out, indien gewenst met burn-out-begeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, indien gewenst met overige behandeling van fysieke klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties
Opgeleid voor
Ik heb me gespecialiseerd in opleidingen die je op praktische en diepgaande wijze helpen de vicieuze cirkel van stress en burn-out te doorbreken zodat je weer gezond en gelukkig wordt in je werk en leven.

TRE
Opleiding tot TRE Practitioner

Rebalancing
3-jarige opleiding tot Rebalancer - Rebalancing Nederland voor lichaamswerk en bewustzijn
Aangevuld met 1 jaar Docent in opleiding
Aangevuld met jaarlijkse meerdaagse Masterclasses

Ademcoaching
Ademopleiding Transformational Breathing - Stephen Monné
Aangevuld met de Masterclass Adem & Trauma

Stress en burn-out
Master of Burn-out Coaching – De Vitaliteitsgroep
Opleiding tot CSR Coach (Chronische Stress Reversal) - CSR Centrum

Mindfulness
Telefoon
0630683983