Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Kinected
Over mij
Wat mij fascineert is wat mensen beweegt; letterlijk en figuurlijk. Ik hou ervan om met mensen te kijken naar wat er in het lichaam en de geest gebeurt. TRE® vind ik zo magisch en het verwondert me iedere keer weer hoe een lichaam zelf de weg weet naar heling. Prachtig om dat proces te kunnen begeleiden. Daarnaast werk ik in mijn praktijk Kinected als PSYCH-K® Facilitator en dat is een methode om belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren in positieve en ondersteunende tekst. TRE® is de lichamelijke ingang, PSYCH-K® de mentale. Bij Kinected kun je ook terecht voor een-op-een Pilates.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten
Opgeleid voor
Opgeleid tot docent moderne en klassieke dans bij Codarts Rotterdam (HBO). Vervolgens specialisatie in de Cunningham Techniek bij Merce Cunningham Studio (NY) en daar ook Pilates Mat 1&2 certificering bij Kelly Kane. Een opleiding tot Professioneel Coach gevolgd toen mijn interesse meer en meer bij de persoon achter de danser kwam te liggen en ik als mentor aan de slag ging. Sinds kort ook gecertificeerd TRE Provider en PSYCH-K® Facilitator.
Telefoon
06 24131032