Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Commovare
Over mij
Na mijn studie psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (afgestudeerd in 1986) heb ik diverse jaren gewerkt als onderzoekspsycholoog, groepstrainer en coach, zowel voor particulieren als bij bedrijven. In 2004 ben ik gestart met een vierjarige opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (Itip), waarbij ik veel ervaring opdeed met het inzetten van lichaamswerk, opstellingen, werken met drama, creativiteit en het werken met dromen. In die periode ben ik gestart als vrij gevestigd therapeut.
In de jaren daarna heb ik diverse bijscholingen gedaan op het gebied van psychodiagnostiek (bij Phoenixopleidingen), lichaamswerk (bij Bodymind Opleidingen), TRE (bij Marc Doomernik), Acceptance Commitment Therapy (ACT, bij Peter Baldé), de training Voluit Leven bij Ernst Bohlmeijer, EMDR (bij BIVT) en Emotionally Focussed Therapy for couples (EFT relatietherapie, bij Berry Aarnoudse). Wat in al deze opleidingen voor mij van belang is: naast gesprek, is juist de koppeling met het voelen, de emoties en lichamelijke gewaarwording of spanning van grote toegevoegde waarde.
Het werk in mijn eigen praktijk combineer ik sinds 2014 met het werken als praktijkondersteuner GGZ bij een huisartsenpraktijk.

Ik kan mensen begeleiden die uitsluitend komen voor TRE. Daarnaast kan ik TRE inzetten als onderdeel van een psychologisch traject.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, indien gewenst met burn-out-begeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma
Opgeleid voor
Drs. Psychologie
TRE
ACT
EMDR
Lichaamswerk
Itip
Telefoon
06-10298944