Personal Details
Naam praktijk
Coachpraktijk voor TraumaStressRelease
Over mij
Hallo, ik ben Angelique Pollen en ben jaren werkzaam geweest als verpleegkundige op de ICU en op de ambulance. Ik heb mij omgeschoold tot Lifecoach en TRE®-SSP Provider om zelf 'staande' te blijven en anderen daarbij te ondersteunen.

Ik ben ervaringsdeskundige op zo ongeveer alles waar je mee te maken kunt krijgen als hulpverlener, en beschadigd door wat ik allemaal heb gezien, gehoord, geroken, gevoeld en heb moeten beslissen door de jaren heen. Ik ging net niet helemaal onderuit door PTSS, burnout, ‘second victim’, compassiemoeheid, ‘secondary trauma’, gewetensnood, onveiligheid op én van het werk, maar schuurde er tegenaan.

Door mijn vroeg-kinderlijk trauma door de gevolgen van adoptie, stond ik van jongs af aan 'aan' en kon ik het allemaal dragen. Met vele gezondheidsproblemen tot gevolg. ( GHIA)
Pas toen ik met TRE® diepe spanning en trauma losliet en mijn gezondheid verbeterde, geloofde ik dat we alles opslaan in ons lichaam en dit ziekmakend is wanneer we het niet ontladen.

Zodoende richt ik me op mensen met fysieke en psychische gezondheidsproblemen die ik door mijn medisch kennis en ervaring, veilig kan begeleiden. Uiteraard is iedereen welkom ook wanneer je bv alleen veilig stress wilt leren loslaten zonder de diepte in te gaan!

In mijn praktijk in het gezondheidscentrum, werk ik vanuit de Polyvagaal Theorie. Ik neem je mee in het bewegen door je zenuwstelsel en laat je voelen hoe je zelf de Nervus Vagus in balans brengt. Dit is de zenuw die voor herstel en rust zorgt. Wanneer deze niet goed is afgestemd, kan dat voor veel gezondheidsproblemen zorgen.( SOLK/ALK) Bij het in balans brengen, veranderen processen in je lichaam die in het begin nauw gemonitord mogen worden om het veilig te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overprikkeling of verandering van medicijn behoefte. Door mijn medische kennis en ervaring mag je van mij verwachten dat ik je verantwoord begeleidt.

Ook kan tijdens het proces patronen zichtbaar worden. Je kan bewust worden van karakterstructuren of overlevingsmechanismen die nu niet meer helpend zijn en je klachten in stand houden. Door deze om te buigen met behulp van de Polyvagaal Theorie, TRE® en andere tools zoals Voice Dialogue en SSP, geef je jezelf een cadeaux voor het leven!

Ik begeleid je graag in jouw ontdekkingsreis naar de oorzaak van je ongemakken en de weg naar herstel!
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties, aan huis
Opgeleid voor
HBO Lifecoach Atma Instituut

Gecertificeerd TRE® Provider
advanced course met David berceli in Japan en Nederland
SSP Provider (Safe andSound Protocol Luister therapie)

Overlevingsmechanisme en Karakter structuren 2 jaar Lifeforcefitness instituut

35 jaar Gezondheidszorg in vele velden o.a. IC, ambulance maar ook algemeen, psychiatrie, recovery, terminale thuiszorg, ouderenzorg etc.

Teamcoach Use Your talents

Aanbod;

Individueel, groepslessen, workshops, trainingen en teamcoaching worden op maat gemaakt/ begeleidt, werkend vanuit de Polyvagaal Theorie. Deze unieke aanpak zorgt er niet alleen voor dat de onderstroom snel zichtbaar wordt maar ook dat je snel naar verandering beweegt!
Telefoon
06-29804532