Wanneer

zaterdag 27 mei 2023    
13.00 - 17.30

Waar

Komdersuut
Dorpsstraat 33, Angerlo, Gelderland

Soort workshop of cursus

Beste, weet je welkom! 

In een groepje van maximaal vijf deelnemers* maak je kennis met TRE waarna je de zelfhulp methodiek in je eigen tijd en ruimte kan toepassen.

TRE verwijst naar de reeks van zeven fysieke oefeningen die ervoor zorgen dat dieper liggende spieren worden geactiveerd om spanning te ontladen. Ontlading gebeurt via  tremoren van de spieren maar ook via bijv warmte, emotie, geluid, stretches. Alles wat het lichaam als van nature doet, is een vorm van ontlading. In deze zelfhulp methodiek ligt de nadruk op regulatie wat inhoudt dat jijzelf grip houdt op de mate van ontlading waar jij comfortabel bij voelt in dat moment. Daardoor is de methodiek voor een grote groep mensen toepasbaar in het dagelijks leven. Na 2 tot 3 begeleide sessies ben je in staat de techniek in staat de methode zelfstandig toe te passen.

Deze intro training wordt verzorgd op een zaterdag (27 mei) van 13.00-17.30 uur of twee woensdag avonden (17 & 24 mei) van 18.00-20.00 uur.

Globale planning
Introductie
Sessie 1
Pauze
Theoretisch kader
Sessie 2
Afronding

Investering 100,- (betaalt jouw werkgever en/of wil je de rekening zakelijk verwerken, dan is dit bedrag excl. btw)

Individuele sessies
* Voor sommige mensen geldt dat zij gebaat zijn bij (langdurige) individuele ondersteuning. De provider zal in overleg bepalen of je in aanmerking komt voor de training of dat een alternatieve methode/setting jou meer gaat ondersteunen. Bijna alle gecertificeerde trainers zijn aangesloten bij Stichting TRE Nederland, let op het logo en/of kijk op deze website.

Wat anderen zeggen over TRE leren bij Amber via Praktijk Op Je Plek:

‘Ik ben heel blij dat ik de TRE sessies van Amber ontdekt heb. Het heeft mij geholpen spanning in mijn lichaam te ontladen op een manier die ik nog niet eerder heb ervaren. Amber leidt de workshop op een heel prettige manier, met aandacht en ruimte voor jou als individu. Ook zorgt ze voor een ontspannen en ‘veilige’ omgeving, waardoor je je op je gemak voelt en het beste uit de sessie kunt halen.’ Wouke

‘De TRE training was professioneel en het voelde veilig om deze lichamelijke methodiek te leren’. Anne

Kaart wordt geladen...