Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Wat bezielt je?
Over mij
Hallo, Ik ben Lidy. Sinds 2016 ben ik een gecertificeerd TRE provider en ik heb ondertussen aan heel wat cliënten de TRE oefeningen geleerd. Telkens verbaas ik me weer over hoe eenvoudig en doeltreffend de oefeningen zijn. Het is voor mij altijd weer een kick als ik zie hoe ontspannen een cliënt na een sessie naar huis gaat.
Bij mij leer je de oefeningen in drie sessies. De eerste sessie is de kennismaking: onder mijn begeleiding ga je de oefeningen voor de eerste keer doen. Ik houd je zorgvuldig in de gaten om ervoor te zorgen dat je niet te hard van stapel loopt. Als je de tweede keer komt, bespreken we je eventuele (fysieke en mentale) reacties op de eerste sessie. Is alles naar wens verlopen, doe je de oefeningen weer en krijg je van mij een boekje mee waarin de oefeningen aan de hand van tekst en foto's duidelijk worden uitgelegd. Nu kun je er thuis zelf mee aan de slag. Ik geef je nauwkeurige instructies mee over hoe vaak, hoe lang en wanneer en waar want ik wil dat mijn cliënten rustig opbouwt. De derde keer ben ik natuurlijk benieuwd hoe het gegaan is en gaan we de puntjes op de i zetten.
TRE lijkt bijna een wondermiddel maar het heeft wel onderhoud nodig.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij burn-out, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, in organisaties, aan huis
Opgeleid voor
Telefoon
0654715902