Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
MindBodyFlow - Stress & Burnout begeleiding
Over mij
Heb je last van mentale, emotionele of lichamelijke klachten die passen bij Stress of Burnout en wil je daar zo snel mogelijk van af? Graag zet ik mijn ervaring in om jou te helpen weer volop in het leven te staan.

Mijn naam is Marion Hummel. Ervaringsdeskundige en professional op het gebied van Stress en Burnout.

Ik heb 23 jaar in de gezondheidszorg gewerkt toen ik in een burnout terecht kwam. Dit moment voelde voor mij als een flinke afgang. Ik dacht namelijk sterk en fit te zijn, door o.a. actief sporten en actief in het leven te staan.

Hoe kon het dan dat ik enorm moe was, allerlei vage lichamelijke klachten had zoals hoofdpijn, buikpijn, rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast voelde ik me somber en wat nog het meest beangstigend was, ik wist niet hoe ik verder moest.

En toch... het gevoel was ook niet helemaal onbekend voor mij. Hetzelfde gevoel had ik 20 jaar eerder ook toen ik mijn topsportdroom niet wist waar te maken. De omstandigheden nu waren wel anders, maar het combineren van werk en moeder zijn voelde ook af en toe als topsport. Heerlijk om de afwisseling te hebben, maar ook zwaar om alles weer goed te moeten doen.

Mijn lichaam begon flink tegen te sputteren. Als ik eerder de signalen van mijn lichaam serieus had genomen en sneller hulp had gezocht en had ik mezelf veel ellende kunnen besparen. Met hulp van een loopbaancoach leerde ik al veel over mijn eigen gedrag, maar er was meer nodig om te weten wat mijn lichaam echt nodig had.

TRE, Tension Release Exercises gaat voor mij over:
*Vertrouwen krijgen in je lichaam met alle signalen die er zijn.
*Durven en mogen Voelen en Loslaten wat er vastzit.
*Helemaal jezelf mogen zijn, ontspannen en genieten.
*Ontdekken van de kracht én zachtheid binnenin jezelf.

Als TRE Practitioner en PMA Coach is mijn manier van denken, voelen en doen totaal veranderd, zelf zo dat ik nu weet hoe ik mijn 'topsportmentaliteit' positief kan inzetten om zelf in balans te blijven.

Mijn ervaring en opgedane kennis deel ik graag met jou. Sinds 2008 zet ik mijn gedrevenheid professioneel in om mensen van mentale, emotionele en fysieke klachten af te helpen. Bovenal aansluitend aan wat past bij de persoon en de klachten op dat moment.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zijn gevoel van oorspronkelijkheid weer terug kan vinden, zodat je weer ontspannen, blij, gelukkig en gewoon jezelf kunt Zijn.

Wil jij ook voluit leven, werken en presteren in je eigen tempo en op je eigen manier? Neem gerust contact op voor een gratis informatiegesprek.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burnout, indien gewenst met burn-outbegeleiding, bij (stressgerelateerde) fysiekeklachten, indien gewenst met overige behandeling van fysieke klachten, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties
Opgeleid voor

*Counselor & Coach, Academie voor Psychotherapie, Amsterdam (2007)
*Loopbaancoaching, Werken met levensverhaal, Academie voor Leven en Werk (2009)
*PMA Coach; Progressive Mental Alignment, Certificatie via PMA Institute (2012-2022)
*TRE Tension Release Exercises, TRE® Practitioner, level 1+ 2 ( 2012-2016)
*Shiatsu mat- en stoelmassage, Hands-On-Tao Institute Arnhem (2017-2018)
Telefoon
0651024354