Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Onder de beuk
Over mij
Mijn naam is Loes Pollmann, in basis opgeleid tot psychomotorisch therapeut en ergotherapeut. Inmiddels heb ik twintig jaar ervaring in het behandelen van mensen met chronische pijnklachten. Daarnaast heb ik ook ervaring met oncologische revalidatie, burn-out, Covid-19, tinnitus en hyperacusis klachten.
Ik ben erg geïnteresseerd in hoe het brein en lichaam elkaar beïnvloeden en welke invloed stress op de mens heeft. Negen jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met ACT (Acceptant and Commitment Therapie) en mindfulness. Ik werd meteen gegrepen door de inhoud. In deze periode heb ik veel tijd en energie gestoken om mij deze vaardigheden eigen te maken en paste ik het zowel tijdens mijn werk in het revalidatiecentrum als ook in mijn privéleven toe.
In het revalidatiecentrum heb ik veel groeps- en individuele trajecten begeleid met goede resultaten. Mensen die een traject hebben doorlopen gaven regelmatig aan dat het volgen van een ACT-traject en/of een mindfulnesstraining voor iedereen zinvol zou zijn.
Vanaf 2018 ben ik mij gaan verdiepen in TRE en deze opleidng heb ik in 2019 succesvol afgerond. In 2021 heb ik daarnaast nog de IEMT (Integral Eye Movement Therapy) opleiding gedaan.

De ACT, mindfulness, TRE en IEMT vullen elkaar enorm goed aan en hebben mijn leven enorm verrijkt. Mijn eigen leven is waardevoller geworden, ik geniet meer en ik kan mij makkelijker staande houden in moeilijke tijden. Ik gun iedereen een soortgelijk proces om (innerlijke) rust te vinden en van daaruit te genieten van een betekenisvol leven.
Sinds 2018 werk ik in mijn eigen praktijk Onder de beuk. Met veel voldoening begeleid ik hier mensen bij een mindfulness training, een ACT, TRE en/of IEMT traject.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burnout, indien gewenst met burn-outbegeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij (stressgerelateerde) fysiekeklachten, indien gewenst met overige behandeling van fysieke klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties, aan huis
Opgeleid voor
Psychomotorische therapie
Hogeschool Windesheim
Zwolle
Diploma behaald in 1996

Ergotherapie
Hogeschool Amsterdam
Amsterdam
Diploma behaald in 1998

Mindfulness trainer
Seetrue
Gecertificeerd mindfulness trainer VMBN categorie 1

TRE (Tensio & Trauma Releasing Excercises) trainer
Doomerink training & coaching
Gecertificeerd TRE provider bij TRE-Nederland

Opleiding tot Compassietrainer
Frits Koster
Gecertificeerd compassietrainer MBCL-register B

TRE (Tension & Trauma Releasing Excercises) Advanced training
Internationaal scholing bij TRE For All

Polyvagaal theorie in Therapie
Heleen Grooten

IEMT (Integral Eye Movement Therapy)

Telefoon
06-49692265