Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Krein Jongmans: coaching, training & therapie
Over mij
Mijn missie gaat over mensen begeleiden in nog meer zichzelf te kunnen zijn. Om authentiek en trouw om te kunnen gaan met uitdagingen in dit leven en je aandacht weer te richten op wat voor jou in dit leven echt belangrijk is. Deze begeleiding bied ik vanuit nieuwsgierigheid naar het leven zelf, bewustzijn en de aard van de mens. Met een open hart en open mind hoop ik je te kunnen inspireren om goed te zorgen voor lichaam en geest.

Ik ben opgeleid als ergotherapeut en gespecialiseerd in psychosomatiek. Vanuit de rol als psychosomatisch therapeut begeleid ik sinds 2006 cliënten met chronisch pijn, vermoeidheid, trauma en stressgerelateerde klachten. Dit doe ik binnen de 2e lijns revalidatiezorg in een algemeen ziekenhuis waarbij ik voornamelijk in teamverband werk met artsen, psychologen, fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals. Naast mijn werk in de reguliere gezondheidszorg met o.a. scholing in ACT, NLP en motivational interviewing, volgde ik een opleiding tot yogadocent en TRE provider.

​Naast mijn baan in de 2e lijn, richt ik me in mijn eigen praktijk met nog meer vrijheid, aandacht en maatwerk op het individu en op groepen die nieuwsgierig zijn naar stressregulatie en het ontwikkelen van authenticiteit. Voor mensen die willen werken aan een veerkrachtig zenuwstelsel en die bereid zijn te investeren in een liefdevolle verbinding met hun lichaam.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burn-out, indien gewenst met burn-out-begeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, indien gewenst met overige behandeling van fysieke klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties, aan huis
Opgeleid voor
Ergotherapie
Psychosomatische therapie
ACT
NLP
Motivational interviewing
Pralaya yoga
TRE
Telefoon
0620318041