Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Coaching Vitaal - TRE Praktijk
Over mij
Even voorstellen:
Mijn missie is om vrouwen te helpen zichzelf te laten horen en zichtbaar te zijn op de werkvloer. Ik ben Irene Schaap, en ik geloof dat elke vrouw succesvol kan zijn. Ik help vrouwen bij het ontdekken en ontwikkelen van krachtige eigenschappen zoals moed, zelfvertrouwen en positiviteit. Ik werk vanuit mijn praktijk in Nieuwkoop Zuid-Holland (tussen Woerden en Alphen aan den Rijn). Vanaf Rotterdam 30 min. rijden met auto.

Met 40 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en bij gemeenten, heb ik veel geleerd. Ik heb in verschillende verkoop-, management- en projectondersteunende functies in verschillende branches gewerkt. Dit stelt mij in staat om mij gemakkelijk te verplaatsen in mijn cliënten.

Voor mij is persoonlijke en spirituele ontwikkeling een doorlopend proces en er is altijd iets nieuws te leren, ongeacht je leeftijd. Het is belangrijk om te blijven groeien omdat we anders snel vastgeroest raken in onze vooroordelen, overtuigingen en onze manier van kijken naar de wereld om ons heen. We begrenzen onszelf vaak te veel in onze mogelijkheden.

Ik ben een nuchtere persoon die altijd alles wil weten. Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig naar hoe alles werkt, ook in de menselijke psyche. Ik ben geïnteresseerd in stress en ons mentale welzijn. Dat zijn ook onderdelen die ik verwerk in mijn programma’s.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, in organisaties
Opgeleid voor
Voor een overzicht van mijn opleidingen verwijs ik naar mijn website:
https://www.coachingvitaal.nl/over-irene/certificaten
Telefoon
0642489223