Personal Details
Naam praktijk
Coaching Vitaal - TRE Praktijk
Over mij
Shake jezelf zen met TRE®. Alle stress en spanning uit je lijf!
Ik ben Irene Schaap – Warm, zacht en Zen brenger. Ik werk live in Nieuwkoop of Rotterdam voor zen zoekende vrouwen.

Ik wil voor vrouwen het verschil maken. Ik merk dat vrouwen vaak worden opgevoed met belemmerende normen en waarden. Dat kun je merken als er veel situaties in je leven zijn waar het woord MOETEN bijpast. Bij MOETEN passen allerhande VERPLICHTINGEN. Als je voor je gevoel veel MOET, ervaar je weinig vrijheid. Je gaat makkelijk over je geestelijke en lichamelijke grenzen heen omdat je zoveel MOET. Het MOETEN strekt zich uit in je relatie met je partner, kind(eren), familie, vriendenkring, collega's, enzovoort.

MOET-patronen zijn door de tijd en oefening ingesleten. Het willen aangaan van deze patronen roept allerlei gevoelens en emoties in ons op. Zoals onzekerheid, angst, schuld en schaamte. Je wilt graag veranderen, maar je zit vast in belemmerende patronen. Dit is voor jou frustrerend, irritant en vermoeiend.

Als het MOETEN en de vele VERPLICHTINGEN je boven het hoofd gaan groeien raak je overspannen. Dat merk je in je lichaam en je geest. Je hebt dan al vaak een lange periode met spanning, oplopende emoties en stress ervaren.

Voor vrouwen die het MOETEN en de VERPLICHTINGEN in hun leven herkennen en uit hun strakke keurslijf willen stappen, maak ik gebruik van puur natuurlijke zelfhulp tools zoals TRE en EFT en andere emotiegerichte methoden om je hierbij kortstondig een-op-een te begeleiden. Vervolgens ga je hier zelf mee verder om stukje-bij-beetje meer ZEN te worden. Je zal merken dat dit zich als een waterval steeds een stukje meer uitbreid over nieuwe gebieden in je leven. Een héél mooi proces ♥.

De begeleiding is gericht op het herstellen van de energieflow in je lichaam. Het zenuwstelsel kalmeert. Het natuurlijk herstelvermogen (heling) van je lichaam wordt aangesproken. De insteek om dit te bereiken is het oplossen van negatieve emoties, stressvolle gedachtenpatronen en het ontladen van opgebouwde spanning in het lichaam. Werken met deze drie gebieden zorgt voor een nieuw gezond evenwicht. Logisch want we hebben deze natuurlijke bronnen niet voor niets bij onze geboorte meegekregen!

Meer weten? Neem contact op door een bericht te sturen naar mail@coachingvitaal.nl, of bel op 06 424 89 223. Een WhatsApp bericht is ook handig!

Met hartelijke groet,
Irene Schaap

  
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burnout, indien gewenst met burn-outbegeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties
Opgeleid voor
Voor een overzicht van mijn opleidingen verwijs ik naar mijn website:
https://www.coachingvitaal.nl/over-irene/certificaten
Telefoon
0642489223