Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Van Kempen training, coaching en therapie
Over mij
Ik heb een eigen praktijk ik trauma-werk en geef les aan verschillende opleidingen. Ik heb me de afgelopen twintig jaar gespecialiseerd in een lichaamsgerichte benadering van psychische en lichamelijke klachten. Lichaamsgerichte coaching therapie is voor mij een vorm waarbij het lichaam en de verbinding lichaam-geest centraal staan. Het lichaam laat zien wat er in de onderstroom speelt en liegt niet, draagt alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee.

TRE is voor mij een manier van werken die erg helpend is bij stress en de verwerking van intense gebeurtenissen en trauma. Je kunt bij mij terecht voor sec TRE of in combinatie met andere aanpak.


Ik werk met verschillende type trauma, gebruik TRE als zelfstandig traject ook als als onderdeel van uitgebreidere trauma-begeleidingstraject en werk met de specifieke doelgroep van Veteranen. Naast TRE ben ik ook gecertificeerd Somatic Experincing practioner.

Voor organisaties geef ik introductie workshops maar ook individuele trainingen TRE.

Ik bied TRE aan
bij stress, bij burn-out, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties
Opgeleid voor
Bio-energetica,
Familieopstellingen,
TRE
NLP,
Professionele communicatie,
Karakterstijlen,
Trauma en stress,
Hartcoherentie,
Sexual Grounding,
Somatic Experiencing
Polyvagaal theorie
Transactionele analyse
Telefoon
0624500375