Personal Details
Naam praktijk
Goed-Coaching
Over mij
Ik ben Tim Goedvolk. Sinds 2007 help ik als coach en trainer mensen vitaler en weerbaarder te worden. Dat doe ik onder andere met mensen die aan vermoeidheidsziektes lijden, (top)sporters, werknemers van overheidsinstanties en bedrijven waar vitaliteit en weerbaarheid belangrijk zijn en met ieder ander die even niet lekker in zijn of haar vel zit.
Inspiratie haal ik onder andere uit het gedachtegoed van David Berceli, Riekje Boswijk, Peter Levine en Thich Nhat Hanh.
Mijn ervaring met opleidingen tot Bewegingsagoog/Psychomotorisch Therapeut en TRE Provider, mijn werk als coach binnen de re-integratie en de geestelijke gezondheidszorg, verschillende cursussen Mindfulness, maar vooral het leven zelf hebben mij veel geleerd over vitaliteit en weerbaarheid. Zo heeft de ziekte van Lyme waar ik jarenlang aan leed mij veel inzichten gegeven.
Ik ontdekte dat je je bewustzijn zult moeten vergroten als je iets wilt veranderen en je problemen zoals vermoeidheid, stress, spanning, trauma, PTSS, burn-out, lusteloosheid, depressie en angst wilt oplossen. Bewustzijn begint in het lichaam en iedere coaching en training van mij, of het nou Coaching, TRE® of de Training Weerbaarheid is, is er dan ook in eerste instantie op gericht om de verbinding met het lijf te vergroten of herstellen.
Daarnaast kijk ik naar de geest en emoties, (negatieve) gewoontepatronen, non-verbale communicatie, beweegpatronen, eetpatronen en bioritme. En dat alles in stappen die je zelf kiest, waarbij je je veilig voelt en waarvan je het idee hebt dat je ze aan kan. Met als uiteindelijk doel het waarlijk goed voor jezelf zorgen en een gelukkig, weerbaar en vitaal leven.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, bij burnout, indien gewenst met burn-outbegeleiding, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties, aan huis
Opgeleid voor
CIOS Arnhem - Bewegingsagoog / Psychomotorisch therapeut
ALO - Bewegingsagoog / Psychomotorisch therapeut
TRE Nederland - TRE Provider
Telefoon
0612827887