Persoonlijke Gegevens
Naam praktijk
Gestaltpraktijk Momentum
Over mij
Ik ben Manon Dekkers afgelopen zomer 50 jaar geworden, gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee al grote kinderen. Dit jaar vier ik mijn 10 jarig jubileum als beeldend Gestalt therapeut. Ter aanvulling op mijn werk heb ik nog een specialisatie rondom trauma en stress als TRE provider gevolgd en werk ik met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk in Oosterhout. Zowel individueel als in groepsverband.

Stress en chronische spanningen ontstaan uit traumatische levenservaringen waarbij de onverwerkte emotie de levensenergie heeft vastgezet en deze niet meer vrijelijk kan stromen. Later doen zich allerlei situaties voor in je leven waarin je getriggerd wordt en opnieuw een uitnodiging krijgt om met nieuwe ogen te kijken naar wat er ooit gebeurd is. Het is een moment om het gestagneerde afgesplitste deel weer stromend te krijgen zodat de levensenergie en de potentie die erin opgeslagen is opnieuw beschikbaar komt. Zo kun je trauma leren zien als mogelijkheid tot groei.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burn-out, indien gewenst met burn-out-begeleiding, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, in organisaties
Opgeleid voor
Beeldend gestalt therapeut
TRE provider
energetisch lichaamswerker
Telefoon
0615500510