Uit je hoofd in je lijf met TRE, Qigong en Zenmeditatie

Wanneer

vrijdag 20 september 2024    
10.00 - 17.00

Waar

Gulden Hart
Bakenbergseweg 72, Arnhem , Gelderland, 6814 MK

Wil je diepe ontspanning, rust, helderheid en meer energie ervaren? Benieuwd hoe je jouw druk denkende brein kalmeert, het zelfherstellend vermogen van je lichaam aanzet en stress loslaat? Kom dan naar deze bijzondere introductiedag waar je een reis naar binnen maakt met TRE, Chi Neng Qigong en  Zenmeditatie. 

We hebben een mooie combinatie voor je gemaakt westerse en oosterse technieken waardoor je meer uit je hoofd en in je lijf komt. Je maakt kennis met nieuwe en eeuwenoude methoden afkomstig uit de westerse en oosterse wereld, die ieder op hun eigen manier zorgen voor:

– meer rust en ontspanning in je lijf
– minder piekeren, meer focus en helderheid in je hoofd
– vermindering van spanning en stress
– emotionele stabiliteit
– meer levenslust en zelfvertrouwen
– beter slapen en meer energie

Je neemt wat meer afstand van je alsmaar denkende brein en geeft meer aandacht aan het lichaam. Daarmee krijg je de kans om je denken te kalmeren, je hoofd, hart en buik weer met elkaar te verbinden, stress en spanning los te laten en levensenergie weer te laten stromen.

TRE

TRE is een wereldwijd beproefde methode om door middel van fysieke oefeningen je zelfherstellend vermogen aan te zetten. Diepzittende stress en spanning kun je met TRE veilig en gedoseerd manier uit je lichaam trillen. Door de combinatie op deze dag met Qigong en Zenmediatie kun je TRE dieper gaan ervaren.  

Qigong 

Chi Neng Qigong is een effectieve Chinese bewegingsvorm gericht op verbetering van je gezondheid, je bewustzijn en je geluk. De zachte en langzame bewegingen maken je fysiek sterk en soepel, mentaal helder en emotioneel stabieler. 

Zenmeditatie

Zenmeditatie is aandachtstraining waarbij je oefent om in het hier en nu aanwezig te zijn,  zonder oordeel jezelf te ontmoeten en te observeren wat zich aandient als je stil zit. Deze eeuwenoude en effectieve oefenmethode is ontstaan uit het boeddhisme.

De trainers

Maartje de Deugd, Zenleraar en TRE-provider: www.maartjededeugd.nl

 Nanette Hagedoorn: Qigong-instructeur en TRE-provider  www.springtrainingencoaching.nl 

 

Meer informatie en aanmelding:

springtrainingencoaching.nl/qigong-zen-tre-introdag

 

Kaart wordt geladen...