TRE-verdiepingsdag: "Ontspannen via adem, ogen en lichaam"

Wanneer

vrijdag 15 september 2023    
Hele dag

Waar

Centrum Wijland
Achterstraat 21, Lunteren, Gelderland, 6741 BR

Soort workshop of cursus

Wie de smaak van TRE te pakken heeft, is van harte welkom.  In gezelschap van andere TRE beoefenaren breng je jouw eigen proces een stapje verder op deze verdiepingsdag. Naast TRE maak je kennis met andere poorten naar het onderbewuste: adem, ogen en gerichte aandacht. Een ervaringsgerichte dag vol lichaamsgerichte oefeningen, onder meer vanuit Mind Eye Power (een soort EMDR) en ademtechnieken.

Onderdelen programma 15 september

  • Adem: Bewustwording van jouw adempatroon en hoe jij adem kunt inzetten om meer ontspanning te ervaren. We onderzoeken het belang van de uitademing. We vertragen en verlengen de adem met daarbij kleine, fijne biostretches.
  • Je ogen zijn de spiegels van de ziel, maar óók het toetsenbord van je brein. Door bewust en anders te kijken, krijg je ook andere ervaringen. Oogoefeningen vanuit Mind Eye Power helpen om meer balans te ervaren. Ook kijken we naar binnen en geven aandacht aan de uitlijning van de drie intelligente breinen: hoofd, hart en buik.
  • Lichaamsgerichte oefeningen die de organen, ruggenwervels en meridianen activeren. Goed voor nek, rug, schouders, koude handen/voeten en nog veel meer.
  • TRE-sessie met met focus op jouw innerlijke proces. Door de vele voorafgaande oefeningen die het zenuwstelsel kalmeren, kun je mogelijk meer verdieping ervaren.

Naast TRE-provider ben ik gecertificeerd Mind-Eye-Power Practioner en gecertificeerd ademtrainer. Voor aanmelden en meer informatie: www.springtrainingencoaching.nl 

De volgende verdiepingsdagen zijn op

  • 20 oktober: Thema: Gegrond en aanwezig zijn in het moment  
  • 24 november: Thema: Uit je hoofd, in je lijf (die uitknop bestaat wél)
Kaart wordt geladen...