TRE™ introductie workshop Zaanstreek 

Wanneer

zaterdag 16 september 2023    
13.30 - 18.30

Waar

Living Aligned Bedrijvige Bij
Lagedijk 3 , Zaandijk, Noord Holland, 1541KA, Noord

Soort workshop of cursus

TRE™ introductie workshop Zaanstreek 

Alle zoogdieren zijn gemaakt om met stress om te gaan, ze kunnen het aanmaken en loslaten. Waar gaat het bij ons dan mis? Ons lichaam maakt zich gereed om met stress om te gaan maar mist de afronding van de stress-cyclus die dieren wel toepassen. Rennen of vechten. Wij blijven hangen in deze cyclus en het lichaam gaat maar door in de overleef modus. Je gaat je steeds minder fijn voelen en denkt dat het vanzelf beter wordt als de stress over is…Dan blijkt dat het chronisch is geworden, je slaapt steeds slechter, staat voortdurend aan, zwakke spijsvertering, allerlei soorten klachten kunnen we naar stress terugbrengen!

Er is echter een manier waarop we met ons lichaam de stress cyclus simpel en zelf kunnen leren loslaten.

In één dag neem ik je mee in de introductie voor veilige TRE™ beoefening. Op deze middag zullen we tweemaal gezamenlijk de methode van TRE™ beoefenen, ik deel achterliggende informatie over TRE™ en het stress mechanisme. De tweede maal deze dag beleef je vaak gelijk al de verdiepende laag. Na afloop is er ruimte voor vragen en advies. Tussen beide sessies is er een pauze. De locatie is goed met N.S te bereiken en er is  gratis parkeren.

Ruime lichte zaal zodat jij je in je release proces kan richten op je eigen proces

Ont- spannen, opgeladen met positieve energie en een zelfhulp methode rijker keer je weer naar huis!

2 Maal op 1 dag teveel voor jou? Of heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding en advies?

Een prive les is vaak al snel mogelijk, stuur mij een bericht via de Whatsapp op de pagina of stuur een mail: natalie@livingaligned.nl

Locaties voor workshops zijn soms wisselend: Zaanstreek, Amsterdam, Purmerend.

Kaart wordt geladen...