Wanneer

zaterdag 16 september 2023    
13.00 - 17.30

Waar

Doesburg
Het specifieke adres volgt, Doesburg, Gelderland
Kaart wordt geladen...

Beste, weet je welkom! 

In een groepje van maximaal vijf deelnemers* maak je kennis met TRE waarna je de zelfhulp methodiek in je eigen tijd en ruimte kan toepassen.

TRE verwijst naar de reeks van zeven fysieke oefeningen die ervoor zorgen dat dieper liggende spieren worden geactiveerd om spanning te ontladen. Ontlading gebeurt via  tremoren van de spieren maar ook via bijv warmte, emotie, geluid, stretches. Alles wat het lichaam als van nature doet, is een vorm van ontlading. In deze zelfhulp methodiek ligt de nadruk op regulatie wat inhoudt dat jijzelf grip houdt op de mate van ontlading waar jij comfortabel bij voelt in dat moment. Daardoor is de methodiek voor een grote groep mensen toepasbaar in het dagelijks leven. Na 2 tot 3 begeleide sessies ben je in staat de techniek in staat de methode zelfstandig toe te passen.

Deze intro training wordt verzorgd op een zaterdag (16 september) van 13.00-17.30 uur of twee woensdag avonden (13 & 20 september) van 18.00-20.00 uur.

Globale planning
Introductie
Sessie 1
Pauze
Theoretisch kader
Sessie 2
Afronding

Digitale of telefonische check-in na drie weken.

Investering 100,- (betaalt jouw werkgever en/of wil je de rekening zakelijk verwerken, dan is dit bedrag excl. btw)

Individuele sessies
* Voor sommige mensen geldt dat zij gebaat zijn bij (langdurige) individuele ondersteuning. De provider zal in overleg bepalen of je in aanmerking komt voor de training of dat een alternatieve methode/setting jou meer gaat ondersteunen.

Uiteraard kun je ook zelf aangeven dat een 1:1 sessie jouw voorkeur heeft. De investering is € 217,80 voor twee sessies van beide 2 uur.