Vijfweekse Traumasensitieve TRE

Wanneer

zondag 18 juni 2023    
11.00 - 13.00

Waar

Centrum Trauma & Transitie
Dorpsstraat 26, Doorn, Utrecht, 3941JM

Soort workshop of cursus

In deze vijfweekse training leer je het TRE proces te ervaren op traumasensitieve wijze. José en Annemarije werken vanuit kennis van de polyvagaal theorie, zijn ervaringsdeskundig op het gebied van trauma en hebben veel ervaring in het werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Voorzichtig bij …

Er zijn geen absolute contra-indicaties bekend voor het gebruik van TRE. Er zijn wel indicaties waarbij extra voorzichtigheid of specifieke begeleiding geboden is. Denk hierbij aan epilepsie, ernstige fysieke en/of psychische klachten, gebruik van (zware) medicatie en minder dan drie maanden zwanger. Overleg dan altijd eerst met ons.

Aantal deelnemers
Er is in deze training plaats voor maximaal acht deelnemers.

TRE providers

Annemarije Sjoerdsma, TRE provider, ademcoach en peer support facilitator. ‘Ieder mens bezit een zelfhelend vermogen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden hoe de sleutel voor ervaren, reguleren en het loslaten van (trauma)spanning in het lichaam zit. Eerst in co-regulatie, daarna zelf met alle vertrouwen in de wijsheid van het lichaam.’
Meer informatie: www.spanningloslaten.nl

José Löhr werkt op locatie en in haar praktijk voor TRE, Adem coaching, Kunstzinnig begeleiding en Persoonlijke retreats. ‘Ook ik heb de ervaring dat praten alleen niet genoeg is om te herstellen van spanning, stress en trauma. Juist de meer lichaamsgerichte methodes, waaronder TRE, helpen mij om gezond te blijven, te herstellen en mijn veerkracht op te bouwen.’
Meer informatie: www.joselohr.nl

Extra informatie

Tegemoetkoming in de kosten?

Wil je graag deelnemen aan een aanbod van TransitieLAB maar is het niet mogelijk vanwege je financiële situatie om de volledige kosten te betalen? Mail dan naar info@centrumvoortransitie.nl met wat jij wel kan betalen en of een tegemoetkoming vanuit ‘Vrienden van TransitieLAB’ mogelijk is.

Kaart wordt geladen...