Wanneer

dinsdag 22 november 2022    
13.00 - 15.00

Waar

Nieuwkoop
Beethovenlaan 39, Nieuwkoop, Zuid-Holland, 2421TV

Soort workshop of cursus

Coaching voor drukke vrouwen die verlangen naar rust in hun hoofd en in hun lijf!

Ik merk dat veel vrouwen vastlopen in hun VERPLICHTINGEN. Dat merk je aan veel situaties in je leven waar het woord MOETEN bijpast.

Het is essentieel in deze uitdagende en onrustige tijden om spanning en stress van je af te zetten. De meeste vrouwen wachten helaas tot zij klachten krijgen. Als de nood hoog is, gaan zij op zoek.

Met een krappe agenda is het belangrijk de JUISTE dingen te doen. Je wilt snel resultaat. Je kiest liever voor eenvoud en puur natuurlijke oplossingen. Alles in één hand. Als het eenmaal klikt tussen jou en je coach, ga je er helemaal voor. Je wilt niet de onderdelen van je coaching op internet bij elkaar sprokkelen. Daar heb je helemaal geen tijd en energie voor.

Ultimate Vitality:

  • Aan de slag met de basis, het ontstaan van piekeren en spanning. Welke overtuigingen belemmeren je momenteel in het leven? Hoe zorgt oud zeer van vroeger voor terugkerende emoties die nu spanningen oproepen? Denk aan situaties van het gezin waar je opgroeide. Gepest worden op school. Een scheiding.
  • Ruim de grondoorzaken van stress en spanning op met Emotional Freedom Techniques – EFT of andere manieren om emoties de baas te worden.
  • Laat lichaamsspanning afvloeien en ervaar diepgaande ontspanning met Tension Releasing Exercises – TRE.

EFT en TRE zijn beiden zelfzorgmiddelen. Nadat je de technieken onder de knie krijgt, ga je het thuis voortzetten. Je hebt daarmee prachtige methoden om stress en spanning in de kern weg te nemen. Het leven is onvoorspelbaar en kun je voor een klein deel controleren. Ontdek met Ultimate Vitality hoe je lichaam terugkeert naar rust en ontspanning. Een ontspannen lichaam is de voorwaarde voor vitaliteit. De boog kan namelijk niet altijd gespannen zijn!

In totaal zorgen drie coachsessies TRE en drie coachsessies EFT ervoor dat je vertrouwt raakt met de methode om te ontspannen. De eerste sessie is altijd in de praktijk in Nieuwkoop. Afhankelijk van je wensen en behoeften is het mogelijk om online coachsessies af te spreken.

Neem contact met mij op zodat jij nieuwe manieren van Moeder Natuur leert kennen voor rust en ontspanning. Ik kijk ernaar uit om je hierbij te begeleiden! Stuur mij een bericht voor alle details.

Hartelijke groet,

Irene Schaap

Gecertificeerd TRE Provider en Emotiemanager

 

 

Kaart wordt geladen...