Home » Evenementen » TRE WORKSHOP

TRE WORKSHOP

Datum/Tijd
zondag, 22 maart, 2020
11:00 - 15:00


Trillen als een rietje? Koester het!

Je hebt het vast wel eens gezien: een hond die na geweken gevaar zijn spanning loslaat door zichtbaar met zijn lijf te trillen. Zo mooi regelt de natuur dat. Hoewel onze uitdrukkingen ‘knikkende knieën’ en ‘trillen als een rietje’ alles met dit mechanisme te maken hebben, leren mensen dit al op jonge leeftijd af. Aanpassen en stilzitten is het devies, ook al vinden we iets heel spannend.

Onder begeleiding van Tonja Verheul, gecertificeerd TRE provider en mentor aan de opleiding, leer je tijdens de zeven oefeningen de grenzen van het ontladingsproces in de gaten te houden. Langdurige spanning kan immers niet in één keer worden ontladen. Door dit stapsgewijs te doen, wordt dit een positieve ervaring die je veel kan opleveren.

De workshop duurt vier uur: twee TRE-oefensessies met tussendoor wat theorie en een pauze. Na de workshop krijg je een boekje mee met uitleg en oefeningen, zodat je ook thuis aan de slag kunt.

Data TRE-basisworkshop: zondag 2 februari, 22 maart en 10 mei 2020 van 11.00 – 15.00 in het HeartHouse in Bussum. Kosten workshop: € 75 / Duur: 4 uur . NB: Opgeven via de website van Heart-to-heart: www.hearttoheart.nl/tension-releasing-exercises-tre/of via info@hearttoheart.nl.