Home » Evenementen » TRE Verdiepingsbijeenkomst

TRE Verdiepingsbijeenkomst

Datum/Tijd
zondag, 17 oktober, 2021
12:45 - 14:30


Op zondag 17 oktober 2021 van 12.45u tot 14.30u organiseer ik een TRE Verdiepingsbijeenkomst in Rosmalen. Deze is bedoeld voor iedereen die al eerder een TRE sessie heeft gevolgd. Voor meer informatie en aanmelding zie mijn site.

Mijn naam is Loes Pollmann, opgeleid tot ergotherapeut en psychomotorisch therapeut. Inmiddels heb ik twintig jaar ervaring in het behandelen van mensen met chronische pijnklachten. Daarnaast behandel ik mensen tijdens hun oncologische revalidatie en ook sinds kort Covid-19 revalidanten.

Ik ben erg geïnteresseerd in hoe het brein en lichaam elkaar beïnvloeden en welke invloed stress op de mens heeft. Acht jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met ACT (Acceptant and Commitment Therapie) en mindfulness. Ik werd meteen gegrepen door de inhoud. In deze periode heb ik er veel tijd en energie in gestoken om mij deze vaardigheden eigen te maken en in mijn eigen leven te gebruiken en tijdens mijn werk in het revalidatiecentrum. Hier heb ik veel groepen en individuele trajecten begeleid met goede resultaten. Mensen die een traject hebben doorlopen geven regelmatig aan dat het volgen van een ACT-traject en/of een mindfulnesstraining voor iedereen zinvol is. Vanaf 2018 ben ik mij gaan verdiepen in TRE en de opleiding hiervoor heb ik in 2019 succesvol afgerond.

 

De ACT, mindfulness en TRE hebben mijn leven enorm verrijkt. Mijn eigen leven is waardevoller geworden, ik geniet meer en ik kan mij makkelijker staande houden in moeilijke tijden. Ik gun iedereen een soortgelijk proces om (innerlijke) rust te vinden en van daaruit te genieten van een betekenisvol leven. De uiterst positieve reacties van iedereen dat het een zinvol en verrijkend traject is en mijn eigen ervaringen hebben mij doen besluiten om mijn eigen praktijk te starten.

Met veel voldoening begeleid ik nu mensen bij een mindfulness training en/of bij een ACT of TRE traject in mijn praktijk “Onder de beuk”.