Home » Evenementen » TRE introductie workshop – MetHenk -Leeuwarden

TRE introductie workshop – MetHenk -Leeuwarden

Datum/Tijd
zaterdag, 11 december, 2021
10:00 - 13:00


TRE introductie workshop, Leeuwarden

In deze workshop ga jij aan de slag met jezelf en ervoor zorgen dat stress je niet langer negatief beïnvloedt. Je gaat leren wat stress, spanning en trauma’s kunnen doen met je lichaam en hoe je daar weer van kunt ontladen en leren loslaten. Naast theoretische kennis ga je actief aan de slag met de TRE. Je wordt in deze workshop weer even bewust van hoe het met je lichaam op dit moment is.

Door deze TRE (Tension Releasing Exercises) leer jij je lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen staat van zijn. Zodat je kunt doen wat belangrijk voor je is en je lekker in je vel gaat zitten!

TRE is een methode die je kan leren om vervolgens zelf toe te passen om diepe (chronische) spanning en dagelijks opgelopen stress mee leren los te laten. Mogelijk is deze spanning ontstaan als gevolg van een traumatische ervaring, alledaagse stress, boosheid of angst. Het kan zijn dat je je hier niet eens van bewust bent. TRE is een lichaamsgericht proces, dat betekent dat je samen met je lichaam werkt om te leren loslaten. Tijdens de workshop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en omdat we met kleine groepen werken voldoende aandacht voor jouw persoonlijke proces.

Je kunt je aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar mail@methenk.com of bezoek www.methenk.com voor meer informatie. Je kunt je daar ook via het contactformulier opgeven. Daarna ontvang je alle verdere gegevens die nodig zijn om aan de workshop deel te nemen.

BELANGRIJK: Als je weet dat je veel onverwerkte zaken hebt, waar je nog niet eerder iets mee hebt gedaan of als je ernstige fysieke of psychische klachten hebt dan is een groepsworkshop niet geschikt. Dan kun je beter voor een individuele sessie gaan of een kennismakingspakket boeken en heb ik alle aandacht voor je. Neem gerust contact met mij op om te overleggen. En bespreek dan ook altijd je plannen met je behandelend arts als dit aan de orde is.

Investering €95 exclusief BTW en introductieboek. Thee, fruit en versnaperingen zijn bij deze prijs inbegrepen.