Personal Details
Naam praktijk
DIEP&DAAL: Praktijk voor lichaamsgerichte coaching
Over mij
Ik begeleid in mijn praktijk mensen om weer in contact met hun lijf te komen. Door beter in contact te zijn met je lichaam kan er bewustzijn ontstaan, patronen worden zichtbaar en (h)erkent. Het lichaam vertelt het verhaal van dat wat ooit te ingewikkeld, te veel, te overweldigend was. Het zenuwstelsel blijft hangen in een alerte staat en overlevingspatronen. Door het lichaam te helpen weer terug te bewegen naar de plek van veiligheid, naar een innerlijk stevige kern, kan de levenskracht en vitaliteit weer gaan stromen. Het leven kan ten volle geleefd gaan worden.

Ik werk met TRE, eventueel in combinatie met mijn achtergrond vanuit Universal Healing TAO (om levensenergie vrij en stromend te maken). Daarnaast ben ik opgeleid in Internal Family Systems therapie en heb ik zo taal en handvaten om emoties, patronen, trauma's ook op de laag van het onbewuste te verwerken.
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, indien gewenst met stresscoaching, bij burnout, indien gewenst met burn-outbegeleiding, bij psychisch trauma, indien gewenst met behandeltraject voor trauma, aan huis
Opgeleid voor
TRE Provider
Healing TAO
Internal Family Systems (IFS) Therapie
Telefoon
0644586100