Personal Details
Naam praktijk
De Mensendieckpraktijk, DANS SPORT ARBO
Over mij
Lobke is gecertificeerd TRE® Provider, TRE Mentor en bestuurslid van TRE-Nederland (kwaliteit & Bij-, nascholing) Zij werkt als Oefentherapeut Mensendieck en TRE® Provider in haar eigen praktijk en aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (ATD). Tevens ondersteunt/adviseert zij Health & Performance binnen de ATD en is zij verbonden aan de opleiding Oefentherapie Mensendieck als extern assessor.

“ Het lichaam is gemaakt om te bewegen. In mijn werk als functionele houdings- en bewegingstherapeut kijk je naar de gehele persoon en zijn belevingswereld en dagelijkse leven. Het is iedere keer weer een uitdaging hoe je bewegingsgedrag kan veranderen zodat iemand weer zo natuurlijk en efficiënt mogelijk kan bewegen. Door bewustwording, voelen, zien, kennis en inzichten geef je iemand weer grip op zijn eigen herstel en vergroot daarmee de zelfredzaamheid. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Spanning en stress kunnen een negatief effect op het dagelijks functioneren en fysiek herstel hebben. TRE® is daarom een waardevolle aanvulling op eigenlijk al mijn werkzaamheden voor mijzelf en mijn patiënten, cliënten en studenten.”
Ik bied TRE aan
voor mensen zonder specifieke klachten, bij stress, bij burn-out, bij (stressgerelateerde) fysieke klachten, zonder overige behandeling van klachten, bij (stressgerelateerde) fysiekeklachten, indien gewenst met overige behandeling van fysieke klachten, bij psychisch trauma, zonder verdere behandeling, in organisaties
Opgeleid voor
Oefentherapie Mensendieck (Algemeen & Specialisatie Dans)
International Academy for Sportscience, IAS
Orthopedie voor Paramedici, NAOG
TRE Provider, TRE Mentor
Structural Integration, Anatomy Trains i.o.

Daarnaast volgt Lobke geregeld bij- en nascholing op een breed gebied van motorisch leren tot vallende ouderen.
Telefoon
0204276545