Home » Dr. David Berceli, grondlegger TRE

Dr. David Berceli, grondlegger TRE

David Berceli, Ph.D. is internationaal expert op het gebied van trauma interventie en conflictresolutie. Hij is de grondlegger van Tension & Trauma Release Exercises (TRE®). Deze revolutionaire techniek is ontworpen om de diepe spanning in het lichaam te verminderen die is ontstaan ​​door traumatische ervaringen of chronische stress. Hij is ook de energieke en creatieve oprichter en CEO van Trauma Recovery Services in de VS.

Internationale ervaring

David heeft gedurende twee decennia in negen landen gewoond en gewerkt, waar hij workshops traumahulp gaf en herstelprogramma’s ontwierp voor internationale organisaties over de hele wereld. Hij heeft gewoond en gewerkt in Israël/Palestina, Soedan, Oeganda, Kenia, Jemen, Egypte en Libanon.

David is uniek omdat hij een solide academische en ervaringsgerichte basis heeft in psychotherapie en therapeutisch lichaamswerk. Hij integreert dat met een scherp begrip van de verstrengelde dynamiek van religie en etnische gebruiken. Deze combinatie heeft hem in staat gesteld om unieke en specifieke processen te ontwikkelen die mensen uit alle delen van de wereld in staat stellen om persoonlijk letsel te boven te komen en verder te gaan, en om genezing en verzoening tussen verschillende groepen te bewerkstelligen.