Home » contact » Bestuur » Nicolien Zuijdgeest

Nicolien Zuijdgeest

Nicolien is gecertificeerd TRE provider en secretaris van TRE Nederland. Ze is opgeleid als Critical Alignment Yoga-docent en heeft de Psychosociale Basiskennis (PSBK) afgerond. Met haar achtergrond als Arabist begeleidt ze als trainer en facilitator groepen en teams op het gebied van organisatieontwikkeling, teamontwikkeling, professionele ontwikkeling en stressmanagement & traumapreventie. Ze doet dit in Nederland, Duitsland, het Midden-Oosten en Noord-Afrika o.a. voor overheid, publieke sector, internationale organisaties, ontwikkelingsorganisaties en Niet-Gouvernementele Organisaties (NGO’s).

“Het belang van fysieke en mentale fitheid van werknemers wordt onderschat. In mijn werk als organisatie- en teamtrainer zet ik TRE graag in om mensen een praktische zelfhulpmethode mee te geven, waarmee ze op een diep niveau spanning kunnen ontladen, en dit zelf leren reguleren. De teams waarmee ik in (post-) conflictgebieden werk functioneren onder hoge druk, en geven aan dat TRE hen helpt in balans te blijven. In onze Europese werkomgeving is TRE net zo nuttig voor werknemers om chronische stress van werkdruk te verminderen.”

Nicolien geeft in en rond Amsterdam cursussen TRE en stress afbouwen. Individuele sessies doet ze op verzoek op locatie. Ze organiseert in Nederland en internationaal Resilience Retreats met praktische handvatten voor het afbouwen van fysieke spanning.

Nicolien Zuijdgeest
nicolien@tre-nederland.nl | info@nicolien.com
www.nicolien.com | www.resilience-retreat.org